Het verschil tussen een Android en een onderwijs-tablet

Als u overweegt een tablet-speelgoed voor uw kinderen te kopen, kunnen de keuzes overweldigend zijn. Afhankelijk van de leeftijd van een kind, technologische interesses en vaardigheden, kunnen veel ouders moeite hebben om te kiezen tussen een Android-tablet en andere kinderen die tablets leren.

bij bol.com kun je verschillende tablets kopenDus wat is het verschil tussen een Android-tablet en andere kinderen die tablets leren, zoals de LeapFrog Platinum-tablet?

Over het algemeen omvatten populair speelgoed voor jongere kinderen in de leeftijdscategorie 3-9 jaarleren tabletten voor het leren van bedrijven zoals LeapFrog en VTech, beide een kindertablet die je bij bol.com kunt kopen.

Deze leertablets bevatten educatieve spellen die worden beïnvloed door academische inhoud van het curriculum. De spellen en activiteiten bevatten vaak de favoriete geanimeerde televisie- en filmpersonages van het kind, terwijl ze worden blootgesteld aan fonetische, wiskundige, wetenschappelijke en leesuitdagingen in een leuk videogameformaat.

Het leren met tablets of educatieve tablets zoals de LeapFrog Platinum-tablet zijn over het algemeen perfect voor kinderen in de leeftijd tot aan het jongere einde van de voorgestelde leeftijdscategorie, voornamelijk van 3-7. Deze tablets bevatten de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken, en bieden ook wifi-compatibiliteit.

Via een beveiligde verbinding kunnen kinderen veilige inhoud downloaden naar de tablet, toegang krijgen tot vooraf goedgekeurde websites en YouTube-video’s. Velen hebben ook apps voor veilig sms’en tussen vooraf goedgekeurde vrienden en familieleden. Deze tablets bevinden zich over het algemeen in de prijsklasse tussen de 70 en de 100 euro en zijn bestand tegen vallen.

Ze laten kinderen deelnemen aan een ervaring die doet denken aan de iPad van hun ouders, maar de inhoud van het apparaat is echt om hen te helpen leren terwijl ze plezier hebben.

Android-tablets zoals de nabi SE en de VTech InnoTAB Max zijn vaak een betere keuze voor kinderen in hun tween-leeftijd, 8-10. Deze kinderen willen een meer volwassen technologie-ervaring, zoals het spelen van populaire apps en het luisteren naar populaire muziek. Deze tablets hebben grotere schermen, kunnen speelfilms afspelen, bevatten veel snellere processors en camera’s met meer megapixels.

Deze tablets zijn vaak een meer economische keuze voor ouders die cadeaus voor hun kinderen kopen omdat ze minder duur zijn dan een leertablet en veel goedkoper zijn dan een iPad. De nabi SE heeft zelfs een bovenliggende modus waar Google-apps e-mail- en film-apps kunnen controleren zoals een Netflix en HULU die op het apparaat werken. Velen bevatten ouderlijk toezicht dat het apparaat op bepaalde momenten van de dag uitschakelt, of alleen toestaan ​​dat apps een bepaalde tijd worden gebruikt. Kinderen zijn kinderen. Ouders kunnen bang zijn om veel geld uit te geven aan apparaten die verloren kunnen raken of bedekt kunnen worden met een gemorst drankje.

Hier volgen enkele aanvullende overwegingen bij het kiezen tussen een educatieve leertablet versus een Android-tablet:

Het kennen van de vaardigheden en interesses van uw kind is een belangrijk onderdeel van het identificeren van het type tablet dat geschikt is voor hen. Wat in het algemeen goed is voor een kind van 5, kan voor uw kind anders zijn, ongeacht of zijn vaardigheden voor zijn leeftijd zijn ontwikkeld of dat hij een academische uitdaging heeft. Het vinden van een apparaat waarmee het kind plezier kan hebben en succesvol kan zijn, is beter dan het kopen van een apparaat met allerlei functies die hen zullen frustreren als ze ze niet kunnen bedienen.

Als u meerdere kinderen heeft, moet u er rekening mee houden dat deze tabletten kunnen worden doorgegeven van de ene broer naar de andere. Kijk bijvoorbeeld naar de ruime keuze op een site als beste-kindertablet.nl. Met elke generatie leertablets van LeapFrog zijn spelcassettes vaak compatibel met toekomstige en eerdere tablets.

Gedownloade inhoud kan ook op meerdere apparaten tegelijkertijd worden gedeeld. Als je een tweeling of kind hebt, moet je de inhoud downloaden en je zult het slechts één keer kopen en ze kunnen tegelijkertijd spelen. Als u de cartridges in winkels koopt, moeten ze de games delen die kunnen leiden tot onnodige argumenten.

Zet van te voren een budget voor de tablet

Kinderen niet te lang op een tablet latenOf u nu kiest voor een Android-tablet of een leertablet, u moet een speciale hoeveelheid geld reserveren voor cartridges, app-downloads, films, muziek en abonnementskosten voor apps zoals Netflix. Velen komen met inhoud die kant-en-klaar is geladen, maar je moet een extra investering doen voor kinderen om hun langetermijnbelang te behouden en naarmate hun vaardigheden toenemen.

Elk jaar komen er vaak nieuwe tablets met extra functies, meestal binnen dezelfde prijsklasse als eerdere tablets. Dus terwijl u elk jaar geen nieuwe tablet nodig heeft, plant u een upgrade naar een ander apparaat dat uw kind de functies kan bieden waar zij naar verlangen op een leeftijd waarop ze klaar zijn om het te beheren.

Pas op voor kortingen en doorbraak deals op dagen zoals Black Friday of Cyber ​​Monday, het is waarschijnlijk dat ze niet de nieuwste model tablets bevatten. Dus hoewel ze binnen uw prijsklasse passen, zal het kennen van de apparaten u helpen zoeken naar degene die het beste is voor uw kind, vooral omdat de eerste generaties leertrainers geen oplaadbare batterijen bevatten, dus pas op voor oudere apparaten die nog steeds alleen werken met AA batterijen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *